De kracht van vrouwen

SCHAGEN – Filmtheater De Luxe, in het Scagontheater aan de Torenstraat 1B in Schagen, houdt dinsdag 8 maart vanaf 19.00 uur een avond over vrouwen.

De thema-avond wordt georganiseerd in samenwerking met  Amnesty International en Grenzeloos Schagen. Om 19.30 uur is er een openingswoord van deelnemende vrouwenorganisaties.

Om 19.40 uur houdt de burgemeester van Schagen, Marjan van Kampen, een toespraak over de kracht van vrouwen, emancipatie en vrouwenrechten.

Na zang van Laura Schilder wordt om 20.20 uur de film ‘Mustang’ gestart. De regisseur Deniz Gamze Ergüven motiveert haar jonge cast tot fantastisch spel in een beheerst, aangrijpend en spannend drama waarin vijf zussen de hoofdrol spelen.

In de pauze is er gelegenheid om iets te drinken en te spreken met onder meer vertegenwoordigers van de Stichting Eline, de Wereldwinkel, de Stichting Brikama en Betere Start.

Kaarten kosten € 8,- en zijn verkrijgbaar bij www.filmtheaterdeluxe.nl.

Bij café-restaurant ‘De Posthoorn’ kunt u vooraf een vrouwendagschotel nuttigen voor € 10,-. Reserveren is gewenst via: 0224 – 21 24 68.  

Avatar foto
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):