De Kleine Zeemeermin als musical in Scagon

Gepland Agenda

SCHAGEN – In het Scagon De Luxe Theater & Filmhuis in Markt 18 in Schagen speelt DLZ woensdag 21 februari om 13.00 en 16.00 uur de musicalvoorstelling De Kleine Zeemeermin.

In de magische onderwaterwereld leeft Lola, de kleine zeemeermin. Haar grootste wens is om eens naar het land te gaan. Haar vader, koning Triton, vindt dat levensgevaarlijk en hij verbiedt het Lola. 

Als op een dag prins Bastiaan door een storm overboord slaat, twijfelt Lola geen moment en redt hem. De prins weet niet wie zijn redder is, maar hij besluit met het meisje, van wie hij slechts de stem hoorde, te gaan trouwen. 

Daar denkt Aquarius, die vastbesloten is om heerser van de onder- en bovenwaterwereld te worden, anders over. Door een sluw plan geeft hij Lola benen, maar krijgt daarvoor haar stem terug. 

Zal het Lola lukken om de prins voor zonsondergang op de derde dag te kussen? Of wordt ze weer een zeemeermin en moet ze voor eeuwig verblijven in de duistere grotten van Aquarius?

Kaartjes zijn voor € 5,- te reserveren via www.scagondeluxe.nl


Publicatiedatum: 24 januari 2024
Categorie: Agenda
Aantal views: 52
Avatar foto
Frank van Schagen is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal. Frank richt zich vooral op activiteiten in de Noordkop.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):