De Keerkring wordt ‘Gezonde School’

SCHAGEN – Jenaplanschool De Keerkring in Schagen krijgt op donderdag 10 maart het keurmerk ‘Gezonde School’ van wethouder Sigge van der Veek.

In aanwezigheid van de bestuurder van de school, Paul Moltmaker, team, kinderen en ouders wordt het vignet Gezonde School op De Keerkring onthuld.

Het vignet Gezonde School is een kwaliteitskeurmerk voor scholen die werken aan het verbeteren van de gezondheid van hun leerlingen. Met dit vignet laat De Keerkring zien dat de school voldoet aan de kwaliteitscriteria die hiervoor zijn opgesteld. 

Op de Keerkring is niet alleen aandacht voor de gezondheid van de leerlingen, ook hebben zij speciale aandacht voor het thema Welbevinden. Hiervoor integreren zij het programma De Vreedzame School in de jenaplanvisie van de school, waarbij aandacht voor jezelf, de omgeving en de wereld centraal staat. 

De school is de eerste school in Schagen die op het thema Welbevinden het Gezonde School-vignet heeft behaald.

Delen is leuk
Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: