Dar Nahom in ‘Met de deur Open’

SCHAGEN – In het programma ‘Met de deur Open’ is zondag 3 juli van 10.00 – 12.00 uur Dar Nahom te gast.

Dar is anderhalf jaar geleden in transitie gegaan. Samen met Hidde, die ook in transitie is gegaan, wil hij er zijn voor anderen. Beiden zaten op het Clusius College maar kenden elkaar toen niet. Dar identificeerde zich toen nog als vrouw.

Zij waren al met een plan bezig om een organisatie in Schagen op te zetten voor queer jongeren, maar ook voor ouders die daarover vragen hebben. Zaterdagavond 23 juli om 19.00 uur is de eerste avond in Loet 10 in Schagen. Die is te volgen op Instagram en Facebook.

Presentator Kitty Mertz praat met Dar over zijn leven en de plannen die hij heeft om anderen te helpen. De muziek die tijdens het programma is te horen is de keuze van Dar Nahom en de techniek is in handen van Hans van den Hoeven.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
1 antwoord
  1. Sandra Kaandorp
    Sandra Kaandorp zegt:

    Heel goed gedaan. Openheid en informatie is goed voor jongeren om te mogen zijn wie je bent. Of daar in ieder geval de mogelijkheid hebt om daar achter te komen.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: