Dansend december door met danscarrousel

NOORDKOP – Team Sportservice heeft december dit jaar gebombardeerd tot dansmaand. In de gemeenten Den Helder, Hollands Kroon en Schagen geven drie topdansers een clinic voor middelbare scholieren en jeugd tot en met 27 jaar.

Suela Wilsterman geeft een workshop afrodance, Rens van Hoof is topdanser in de hiphop en Tara Masimer leert de deelnemers moderne dans.

De dansclinics rouleren steeds per locatie zodat iedere dans in elke gemeente een keer aan bod komt. Het initiatief is een samenwerking met Summergames en Rik Niks, die onder andere een dansschool in Den Helder heeft.

De clinics in Den Helder en Schagen zijn steeds van 19.00 tot 20.30 uur. In Hollands Kroon gelden voor de locatie in Anna Paulowna afwijkende tijden. Daar begint afrodance om 19.30 uur. In Den Helder danst de jeugd bij Triade en De Kampanje, in Schagen is de gymzaal van het Clusius College de danszaal.

De eerste dansworkshop is maandag 6, de laatste op 23 december. Deelname is gratis. Op www.noordhollandactief.nl staan alle workshops op een rij. Inschrijven is verplicht.

Avatar foto
Bas Burlage was tot en met augustus 2022 actief op de redactie van Noordkop Centraal.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: