Dagbesteding Sein18 op het station

ANNA PAULOWNA – Op het station van Anna Paulowna is een nieuwe aanwinst te vinden. Sein18, een dagbesteding van ’s Heeren Loo, biedt de treinreiziger een goede kop koffie en haar cliënten een fijne werkplek.

Dat meldt mediapartner Regio Noordkop.

Bij ’s Heeren Loo wonen en werken cliënten met een verstandelijke beperking. “We zijn heel trots dat we vandaag de officiële opening hebben van Sein18”, vertelt Eveline Vogelzang. Als manager zorg ziet zij als geen ander hoe sterk de behoefte van haar cliënten is om een nuttige dagbesteding te hebben. 

Denise is cliënt en gaat binnenkort aan de slag in de stationsrestauratie. Bezoekers kunnen hier niet alleen terecht voor een kop koffie en een tosti, maar ook voor mooie handgemaakte producten. “We maken bijvoorbeeld kaartjes die je kan geven tijdens een verjaardag of een geboorte”, vertelt Denise.

(Foto’s: ‘s Heeren Loo)

Avatar foto
De bron van bovenstaand bericht is Regio Noordkop, de publieke lokale omroep voor de gemeenten Den Helder en Hollands Kroon. Regio Noordkop is mediapartner van Noordkop Centraal.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: