Dagactiviteiten in Parkzicht

HIPPOLYTUSHOEF – Na een aantal verschillende locaties te hebben gehad, hebben de dagactiviteiten van Woonzorggroep Samen weer een vaste plek in Parkzicht, pal naast Hof van Wieringen & Ulkediep aan de Parklaan in Hippolytushoef.

Maximaal 4 dagen per week komen hier mensen van 9.30 tot 15.30 uur bij elkaar. Met de deelnemers worden leuke activiteiten gedaan, van uitjes tot creatieve en sportieve activiteiten. Ook wordt samen een lekkere maaltijd genuttigd.

Deelname aan dagactiviteiten helpt mensen bij het onderhouden van sociale contacten, helpt bij het meedoen in de samenleving en brengt structuur in de week aan. Maar vooral zijn de dagactiviteiten een gezellig samenzijn.

Als u meer informatie wilt over de dagactiviteiten kunt u contact opnemen met een van de locaties van Samen of contact opnemen met Bemiddelingsbureau Zorg & Wonen via 088 – 619 41 00 of zorgbemiddelingsbureau@wzgsamen.nl.

Avatar foto
Frank van Schagen is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal. Frank richt zich vooral op activiteiten in de Noordkop.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: