Daders inbraak bij Franssen melden zich

SINT MAARTENSVLOTBRUG – Twee van de vier mogelijke daders van de inbraak bij Dansen bij Franssen in Sint Maartensvlotbrug hebben zich gemeld bij kroegeigenaar Jeroen Franssen.

De jongens die zich bij hem hebben gemeld, hebben naar verluid laten weten dat er ook bij de Kolenist in Zuid-Scharwoude is ingebroken.

Nadat Franssen de camerabeelden online zette en er een ‘begeleidende boodschap’ aan toe voegde ging het hard. Via social media werd al een flink publiek bereikt. De beelden van de inbraak waren maandagavond ook te zien bij het televisieprogramma 112 vandaag op RTL5.

De jongens die als beste herkenbaar waren op de camerabeelden hebben Franssen toegezegd zich vandaag te melden bij de politie. De andere twee daders zijn nog onbekend. Een van die daders heeft een duidelijke tatoeage op zijn hand. De daders zijn tussen de 16 en 22 jaar.

Er is ook ingebroken bij Rust Wat in Sint Pancras en bij Duingroet in Groet. Of de jongens die zich hebben gemeld ook bij deze inbraken is betrokken is nog niet duidelijk.

(Foto en video: Facebook en Streekstad Centraal)

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
3 antwoorden
  1. Joke van Hulst
    Joke van Hulst zegt:

    De ouders flink aanpakken.
    Ze hebben in de opvoeding enorm gefaald. Ik denk zelfs dat deze ouders hun kinderen helemaal niet opgevoed hebben. Misbruik, schulden, incompetent, labiel noem het maar op.
    Of dikke 2 verdieners die hun eigenlijk ongewenste kroost geen andacht heeft gegeven omdat ze zichzelf veel belangrijker vinden.

Reacties zijn gesloten.