Daan Blokker gast in De Bank

Gepland Sport

REGIO – Daan Blokker uit Winkel is zondag 21 april de gast in het Noordkop Centraal tv programma De Bank.

De 24-jarige Blokker kwam ter wereld in Alkmaar en groeide op in Nieuwe Niedorp. Toen er in Winkel een woonplek beschikbaar kwam, verhuisde hij naar Winkel. Daan Blokker vertelt in De Bank onder meer over de reacties van de ‘Spreeuwen’ toen hij in Winkel kwam wonen.

Daan Blokker is werkzaam als teamsportspecialist bij Sportshop Bouwes in Schagen. In zijn vrije tijd is hij actief als raadslid namens Groenlinks in de gemeenteraad van Hollands Kroon.

Daarnaast verricht hij veel vrijwilligerswerk voor voetbalvereniging Nieuwe Niedorp, bijvoorbeeld in de rol van assistent-scheidsrechter bij het eerste elftal en als perschef van de club.

De Bank is zondag 21 april te zien op de oneven uren, behalve om 11.00 uur. Maandag staat De Bank op YouTube en woensdag 24 april volgt de herhaling op tv, via Ziggo kanaal 40 en KPN kanaal 1422.

Avatar foto
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):