Cursus Dansexpressie

SCHAGEN – In Balletstudio Chantal aan de Zijperweg 4a in Schagen start Henk Smits maandag 5 september om 13.30 uur met een proefles voor de cursus Dansexpressie voor senioren.

Als senior wordt je geacht mee te doen in de mallemolen van de maatschappij en dat is ook goed. Toch is het ook fijn als er een moment in de week is dat je je leeftijd mag beleven. Dat gebeurt in Balletstudio Chantal door middel van danskunst.

Er wordt niet geleuterd en gezeurd over pijntjes en ongemakken en hoe het allemaal achteruit gaat. Er wordt gewerkt en bewogen op verschillende soorten muziek met de focus op wat allemaal wel functioneert.

In een positieve sfeer van wederzijds vertrouwen leer je dansend je lichaam kennen en verkennen en leer je fysiek en mentaal je grenzen verleggen op muziek en in stilte.

Henk bedenkt inspirerende thema’s van waaruit gedanst wordt uit bijvoorbeeld de natuur en beeldende kunst, maar ook intermenselijke thema’s passeren de revue.

Kom het vrijblijvend proberen voor € 5,-. De week daarna beginnen de cursus op dezelfde tijd. Kijk voor meer informatie op de site www.henksmits.nl.

Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: