Cultuurweekend Kolder in de Kop

HOLLANDS KROON – Het nieuwe cultuurseizoen in Hollands Kroon wordt op 10 en 11 september geopend met het programma Kolder in de Kop. 

Op verrassende locaties, in prachtige musea, bij kunstenaars thuis en natuurlijk op erfgoedlocaties en bij culturele centra is van alles te zien en doen. Volg workshops, bezoek exposities, luister naar verhalen, ontdek bijzondere theatervoorstellingen of geniet van muziek.

Tijdens Kolder in de Kop ontdek je cultureel Hollands Kroon te voet, op de fiets, met de auto of door in een van de bussen te stappen. 

Kolder in de Kop is een initiatief van de Gemeente Hollands Kroon, ter ere van haar tienjarig bestaan. Het evenement is grotendeels gratis toegankelijk voor jong en oud. Voor een aantal exclusieve programma’s, zoals de BinnenRoute, worden tickets verkocht. Deze zijn ter gelegenheid van Kolder in de Kop slechts € 2,50. Meer informatie is te vinden op www.kolderindekop.nl en www.cultuurbinnendedijken.nl/de-binnenroute.

Avatar foto
Bas Burlage was tot en met augustus 2022 actief op de redactie van Noordkop Centraal.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):