Corrie en Bienes Feijen in Met de deur Open

SCHAGEN – In het programma ‘Met de deur Open’ zijn zondag 24 oktober van 10.00 – 12.00 uur Corrie en Bienes Feijen te gast.

Corrie en Bienes zijn zondag 28 november 70 jaar getrouwd en wonen aan de Handelsstraat in Schagen Zij hebben 6 kinderen met partners, 19 kleinkinderen en 23 achterkleinkinderen. 

Naast hun werk hebben zij veel vrijwilligerswerk gedaan wat na hun pensionering doorging. 

Bienes was o.a. brandweercommandant in Schagen, bracht met zijn bus kinderen naar zwemles en organiseerde verschillende kaarttoernooien. Corrie was hierin zijn steun en toeverlaat.

Bienes grote liefde was zingen in het zeemanskoor “Onder Zeil” waar hij op 85 jarige leeftijd mee gestopt is. Bienes speelt nog steeds accordeon.

Jannie Mazereeuw praat met Corrie en Bienes over hun leven, werk en het vele vrijwilligerswerk dat zij hebben gedaan. De muziek die tijdens het programma is te horen is de keuze van Corrie en Bienes. De techniek is in handen van Hans van den Hoeven.

Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: