Corrie en Adrie Groen wachten rustig af

SCHAGEN – Hoewel de media veelbelovend bericht over de recente ontwikkelingen in de zaak Tanja Groen, wil de familie nog niet op de zaken vooruit lopen. “Eerst zien dan geloven”, laat Corrie Groen weten. 

Begin deze week werd bekend dat een onderzoeksteam onder leiding van rechtspsycholoog Peter van Koppen drie plekken ontdekte waar Tanja mogelijk begraven ligt. Die bevinden zich op de Strabrechtse Heide in Noord-Brabant. 

In de loop der jaren zijn er meerdere zoektochten naar Tanja geweest, waaronder op de Strabrechtse Heide. Toen zonder resultaat.

“We hebben al zoveel dompers gehad”, zegt Corrie. Daarom wil de familie niet te hard van stapel lopen en wacht ze de ontwikkelingen rustig af.

Avatar foto
Jesler Bos was in 2021 en 2022 in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen de NOS en de lokale omroepen, namens de NOS, werkzaam bij Noordkop Centraal als algemeen verslaggever.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord
  1. Peter M
    Peter M zegt:

    Corrie en Adrie ik mag hopen voor jullie dat het ditmaal een positief einde mag worden zodat jullie deze trieste gebeurtenis eindelijk kunnen afsluiten.

Reacties zijn gesloten.