Corrie en Adrie Groen in Deur Open

In het programma `Met de deur Open` op Streekradio Schagen FM zijn zondag 16 september Corrie en Adrie Groen, de ouders van de vermisteTanja Groen uit Schagen te gast. 

Tanja verdween op 31 augustus 1993 van de aardbodem toen zij na een feestje in het pand van haar studentenvereniging in Maastricht terug fietste naar het studententhuis in Gronsveld waar zij woonde.  Sinds de verdwijning van Tanja zijn vele onderzoeken gedaan, maar er is nooit een spoor van haar gevonden. Met goedvinden van Corrie en Adrie Groen werkt de Limburgse journalist en historicus Rob Hendriks momenteel aan het boek `Vergeten Fietstocht` dat over de verdwijning van Tanja Groen gaat.

Het boek wordt volgend jaar gepresenteerd.  De ouders van Tanja hopen door middel van dit boek dat er toch nog nieuwe aanwijzingen naar voren zullen komen.

Presentator Kitty Mertz praat met Corrie en Adrie Groen over de verdwijning van hun dochter en wat het met hun leven heeft gedaan en nog steeds doet.  De muziek die u in het programma hoort is de keuze van Corrie en Adrie Groen en de techniek is in handen van Peter Kooij. `Met de deur Open` is van 10.00 – 12.00 uur te beluisteren op de kabel via 96.5, in de ether via 107.7, achter de beeldkrant via kanaal S12+ en via de website www.schagenfm.nl

Avatar foto
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):