Cor Zwaag in ‘Met de deur Open’

SCHAGEN – In het programma ‘Met de deur Open’ is zondag 4 februari van 10.00 – 12.00 uur  op radio en televisie Cor Zwaag uit Anna Paulowna te gast.  Cor Zwaag zet zich onder andere in voor Meer Bomen Nu. Hij organiseert onder andere op veel plekken oogstdagen.

In zijn werkzame leven heeft hij als advertentieverkoper gewerkt  voor diverse week- en dagbladen.  Toen hij in 2015 boventallig werd, is hij op de roeifiets naar Santiago de Compostela gereden. Cor is een sportieve man die houdt van kanoën, schaatsen op natuurijs, buitenwater zwemmen en primitief kamperen met als vervoermiddel de roei- of ligfiets.

Presentator Kitty Mertz praat met Cor Zwaag over zijn leven en werk. De muziek die tijdens het programma is te beluisteren is de keuze van Cor Zwaag en de techniek is in handen van Eric Bijman.

 

 

 

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):