Controles op overtreden parkeerregels

SCHAGEN – Boa’s, buitengewoon opsporingsambtenaren) controleren binnen de gemeente Schagen op parkeerregels.

Boa’s zien erop toe dat de gemeente schagen leefbaar en veilig blijft. Om dit te behouden, controleren zij de komende periode extra op parkeerregels.

Parkeerders lopen het risico een bekeuring te krijgen wanneer zij op een plek parkeren waar dat niet mag. Zoals buiten het aangegeven parkeervak staan, wanneer er geen parkeervergunning is of omdat de tijdslimiet van de blauwe zone is overschreden.

Een bekeuring voor een parkeerovertreding bedraagt € 110,- exclusief € 9,- administratiekosten. Het doel van de controle is om samen met inwoners en ondernemers te werken aan een prettige en veilige leefomgeving.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
4 antwoorden
  1. Jan
    Jan zegt:

    Zorgen de Boa’s er ook voor dat de winkeliers in de Nieuwstraat het trottoir schoon houden en dat de afvalbakken tijdig worden geleegd? Dat is ook een deel van de leefbaarheid.

  2. pieter osterveld
    pieter osterveld zegt:

    Boa’s zijn gefrustreerde uitkeringtrekkers die van de staat weer aan het werk moesten. Wat krijg je dan….. Maak van niets iets en je hebt een dictator. Niks waard die lopende drollen

Reacties zijn gesloten.