Concept Facilities, al 12,5 jaar (be)veilig(d)

SCHAGEN – Het beveiligingsbedrijf Concept Facilities uit Schagen bestaat precies 12,5 jaar.

Betere beveiliging voor iedereen, daar was het Elro van Rees om te doen toen hij op 1 april 2009 met een partner Concept Facilities startte.

Inmiddels werkt hij met een compleet team en installeren ze beveiligingssystemen in heel Nederland. Dat doen zij bij tal van bedrijven en winkels maar ook op luchthaven Schiphol en in het Westelijk Havengebied in Amsterdam. Daarnaast installeren zij tegenwoordig ook veel beveiligingssystemen bij particulieren.  

Gestaag gegroeid, en toch is de persoonlijke aandacht altijd hét handelsmerk gebleven van de Schager beveiligingsexpert. Voor iedere situatie steeds opnieuw de risico’s in kaart brengen en daar een plan voor maken.

De meest opvallende verandering uit de afgelopen 12,5 jaar is de digitale revolutie. Alles loopt nu via internet, alarmsystemen zijn te bedienen vanaf een app en IP-camera’s hebben de analoge camera’s verdreven. De beelden zijn een stuk beter en de systemen veiliger.

Van Rees koestert de complimenten die politiemensen hem geven voor de scherpe en bruikbare beelden die zijn systemen leveren.

Voor inbrekers heeft hij slecht nieuws want vanwege het jubileum komt Concept facilities met een spectaculaire winactie voor bedrijven en particulieren. Deze worden bekend gemaakt via de website www.conceptfacilities.nl en de social media-kanalen van het bedrijf.

Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: