Compliment Frenchie, Hannie, Petra en Eva

WAARLAND – Frenchie van der Linden, Hannie Frederiks, Petra Zutt en Eva Bos kregen woensdag om 16.00 uur het Schager Compliment uitgereikt van wethouder Cor Quint.

Dit kregen zij vanwege hun inzet voor de stichting Help Charley. De overhandiging vond dan ook plaats tijdens het open huis van het huis van Charley (10) aan de Veluweweg in Waarland. 

Charley werd in augustus 2019 ziek. Het huis waarin Charley met zijn familie woonde, was ongeschikt voor zijn kwetsbare toestand. Het energielevel van zijn ouders was beneden peil en er was onvoldoende budget om te renoveren. In november 2020 is daarom de stichting Help Charley opgericht. 

Door middel van crowdfunding en verschillende acties werd er geld ingezameld om de familie Rensen te kunnen helpen bij het renoveren van hun huis, om het weer geschikt te maken voor hun zoontje. 

Symbolisch staan deze complimenten voor alle Waarlanders die werk hebben verricht voor Charley en zijn familie.  

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: