Come Back Concert Wieringerwaard vervroegd

WIERINGERWAARD – Muziekvereniging Wieringerwaard heeft de uitvoering van hun ‘Come Back Concert’ een dag naar voren getrokken vanwege de nieuwe coronamaatregelen.

De muzikanten van muziekvereniging Wieringerwaard hadden er lang naar uitgekeken om weer op het podium te kunnen staan voor publiek. Dit weekend zou dat voor het eerst sinds lange tijd weer gebeuren maar de verwachte coronamaatregelen van de regering lijken roet in het eten te gooien. 

De organisatie heeft daarom besloten het concert niet op zaterdag maar al op vrijdagavond te geven. Ook wordt nog gekeken of er zaterdagmiddag een extra concert gegeven kan worden.

Verkochte kaarten kunnen geretourneerd worden via de vereniging. Op de website van de vereniging wordt binnenkort meer informatie geplaatst.

Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: