Clinic door Nina Kruijer

SCHAGERBRUG – Op de tennisbaan van tennisvereniging `t Zijpken aan de Piet Ottstraat in Schagerbrug geeft Nina Kruijer zaterdag 24 september om 17.00 uur een tennisclinic aan kinderen van 6-12 jaar.

Aanmelden voor de clinic kan door een mail te sturen naar info@ninakruijer.nl. Om 18.00 uur speelt Nina een demonstratiepartij tegen haar trainingsmaatje Annick Melgers. Om 19.00 uur is het tijd voor een hapje en een drankje.

De foodtruck van `De Keuken` is aanwezig waar je terecht kunt voor een heerlijke hamburger of een broodje pulled pork. Tevens is er een prijsvraag waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

Nina sloot haar juniorentijd af met een eerste positie op de ranglijst in Nederland. Op de wereldranglijst neemt ze maar liefst plaats 79 in. Ze maakt op dit moment de overstap naar senioren.

Door haar goede resultaten heeft ze een klassering op de WTA lijst verdiend. Haar ambitie is het hoogst haalbare te bereiken. Om haar daarbij financieel te ondersteunen is de Stichting Vrienden van Nina Kruijer opgericht.

Leden van de Stichting Vrienden van Nina Kruijer zijn aanwezig om uitleg te geven over het doel van de stichting. Geïnteresseerden in een lidmaatschap kunnen zich aanmelden via de website www.ninakruijer.nl.

Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: