Cindy Schipper in ‘Met de deur Open’

SCHAGEN – In het programma ‘Met de deur Open’ is zondag 4 september van 10.00 – 12.00 uur Cindy Schipper van ‘Cindy zorgt, Dagbesteding en Coaching met en zonder paard’ uit Barsingerhorn te gast.

Cindy heeft altijd de wens gehad om met paarden te werken. Met een grote omweg via koeien, het Clusius College Alkmaar, het Mediacollege, de IPABO en de Prinsenstichting in Purmerend is zij zich gaan verdiepen in wat zij echt wilde.

Dat heeft dus geresulteerd in ‘Cindy zorgt, Dagbesteding en Coaching met en zonder paard.

Presentator Kitty Mertz praat met Cindy Schipper over haar leven, werk en haar passie voor paarden. De muziek die tijdens het programma is te beluisteren is de keuze van Cindy Schipper en de techniek is in handen van Eric Bijman.

‘Met de deur Open’ is te zien en te beluisteren via Ziggo kanaal 40, KPN kanaal 1422 en via www.noordkopcentraal.nl onder het knopje ‘Luister en kijk live’.

(Foto: Liesanne Schoon)

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: