By Tamaar wint Beauty Award 2022

SCHAGEN –  Tamara van der Lee uit Schagen mocht zondag 24 april de Award ‘Newcomer of the year’ in ontvangst nemen tijdens de Beauty Awards 2022.

Het NBC in Nieuwegein was het toneel voor het prestigieuze evenement. Ruim 600 gasten en pers waren getuige van de uitreiking van de awards. De presentatie was in handen van Kim Kötter.

Met haar schoonheidssalon ‘By Tamaar Health & Beauty’ was Van der Lee genomineerd in de categorie voor de beste beginnende schoonheidssalon van Nederland. De vakjury verkoos haar tot winnaar omdat zij onder de indruk was van onvoorwaardelijke inzet en manier waarop zij haar vak en ondernemerschap uitoefent.  

“De nominatie was voor mij al een enorme eer, maar de Beauty Award winnen is echt een droom die uitkomt. Het is een bekroning op mijn visie, het werk en de kwaliteit die ik lever. Nu hoop ik dat na het winnen van de Beauty Award de salon nog populairder zal worden, waardoor mensen uit de regio Schagen By Tamaar gaan beschouwen als dé plaats waar huidproblemen opgelost kunnen worden”, aldus Van der Lee.

(Foto: aangeleverd)

Avatar foto
Bas Burlage was tot en met augustus 2022 actief op de redactie van Noordkop Centraal.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: