Bus in sloot: veel hulpdiensten naar Waarland

WAARLAND – Veel hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, zijn donderdagmiddag opgeroepen omdat in de Kerkstraat in Waarland een bus in de sloot terechtkwam. 

Het ongeval gebeurde rond 15.45 uur. Het busje raakte tijdens een keeractie van de weg en belandde op zijn zijkant half in de sloot.

De bestuurster kwam met de schrik vrij. Dat er veel hulpdiensten werden opgeroepen had te maken met het soort melding ‘auto te water´. Daarbij werden ook duikers ingezet, maar die hoefden niet in actie te komen.

Een berger heeft het voertuig op de weg getrokken en afgevoerd.

(Foto’s: Inter Visual Studio/Hans Vrenegoor)

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
2 antwoorden
 1. Dirk
  Dirk zegt:

  Toch bijzonder dat zo’n reddingsactie niet eerder afgeschaald kan worden, gezien de ernst van de situatie. Dat er een traumahelicopter en duikers betrokken zijn bij een reddingsactie van een iemand die een stuurfout maakt, is zonde van tijd/geld.

  Beantwoorden
  • Klaas Bruinsma
   Klaas Bruinsma zegt:

   Bijzonder mooi weer was het, bovendien altijd lekker om even de benen te strekken en uitrusting controleren, enz., van de hele dag binnen zitten wordt bijna niemand beter, beste Dirk

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):