Burgemeester Schagen wil Peter R de Vriesstraat

SCHAGEN – In Schagen zou een Peter R. de Vriesstraat moeten komen. Dat vindt burgemeester Marjan van Kampen. 

In het Noordhollands Dagblad meldt Van Kampen dat De Vries een eigen straat verdient “Zodat we nooit vergeten of zullen accepteren dat dit gebeurde in onze rechtsstaat”. 

Schagen heeft een sterke band met Peter R. de Vries. De misdaadjournalist was al bijna 28 jaar bezig om de vermissing van Tanja Groen op te lossen. Hiervoor was hij een dag voordat hij in Amsterdam werd neergeschoten nog in Schagen. 

Wat Van Kampen betreft kan een Peter R. de Vriesstraat komen op het nieuwbouwplan De Veldwachter op het terrein van Oudshoorn.

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord
  1. M. Schalken
    M. Schalken zegt:

    Ik hoop dat onze burgemeester meer verstand heeft en absoluut niet aan deze Hollandse massa hysterie mee doet. Hij heeft goeie dingen gedaan maar ook heel veel irritatie opgewekt op de televisie waar heel veel mensen zich aan gestoord hebben maar te beschaafd zijn om daar op te reageren. Ik neem het RTL 4 ook kwalijk dat ze deze narcist zoveel podium hebben gegeven, regelmatig op een avond bij Boulevard en later bij late night , waardeloos!!!

Reacties zijn gesloten.