Buczynski lijsttrekker PvdA Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – Tijdens de algemene ledenvergadering heeft de afdeling PvdA Hollands Kroon unaniem gekozen voor Sylvia Buczynski als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Voor de PvdA is wonen een belangrijk speerpunt. Verduurzaming en vergroening van de woonomgeving, voldoende voorzieningen en de toegankelijkheid ervan staan ook hoog op de agenda.

Als fractievoorzitter weet Buczynski, door haar goede contacten met provinciaal bestuur en Tweede Kamerleden, de vraagstukken die in Hollands Kroon spelen op de kaart te zetten.

Achter Buczynski staan Paul Medema, Elbert Volkers, Ferre Koopman, Jorieke de Mol van Otterloo en Tines Kleine, die raadslid zijn geweest in verschillende gemeenten. 

Op de lijst staan ook ervaren wethouders als Fijko van der Laan, Kees Looijestein en Jan Steven van Dijk om de fractie te ondersteunen.

Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef hier jouw reactie: