Broer Plantinga in ‘Met de deur Open’

SCHAGEN In het programma ‘Met de deur Open’  is zondag 29 oktober van 10.00 – 12.00 uur Broer Plantinga uit Schagen te gast.

Broer is een gepensioneerd kok en heeft op verschillende plekken als kok gewerkt met als laatste werkgever De Bron in Schagen.

Hij heeft verschillende hobby’s. Hij is heel lang bij de scouting geweest, waar hij veel activiteiten heeft gedaan. Ook houdt hij van het fotograferen van de natuur en landschappen en wandelen. Hij zingt al ruim 20 jaar bij Zeemanskoor Onder Zeil.

Als vrijwillige kok werkt hij iedere woensdag bij ‘Prachtwerk’ In Bolletjescafé De Klok in Warmenhuizen.

Presentator Kitty Mertz praat met Broer over zijn leven, werk en hobby’s. De muziek die tijdens het programma is te beluisteren, is de keuze van Broer Plantinga en de techniek is in handen van Eric Bijman.

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):