Brandbrief Dorpsraad naar Het Zijper Landschap

PETTEN – De dorpsraad van Petten heeft een brandbrief gestuurd naar Het Zijper Landschap om het bezwaarschrift bij De Raad van State in te trekken.

Het Zijper Landschap heeft namelijk bezwaar gemaakt tegen de komst van paviljoens, een sanitairgebouw en strandhuisjes op het strand van Petten. De dorpsraad meent dat dit de ontwikkeling van het dorp en met name de middenstand behoorlijk in de weg staat.

Voorzitter van de dorpsraad, Joke Kruit, schrijft in de brief: ‘De negatieve spiraal kan gekeerd worden door het schrijven van een brief door vereniging Het Zijper Landschap naar de Raad van State, waarin men verklaart geen bezwaar te hebben tegen de komst van de twee strandpaviljoens en het sanitairgebouw, zodat deze er volgend zomerseizoen kunnen staan.’

‘De heer Koning, voorzitter van Het Zijper Landschap, gaf eerder aan dat de zwaarte van het beroepsschrift niet bij de paviljoens ligt, maar bij de strandhuisjes en beachhouses.’

Daarom verzoekt de dorpsraad Petten met klem om het bezwaarschrift grotendeels in te trekken omdat het dorp Petten daar enorm mee gediend is.

Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: