Bomvol programma bij Ronde van ’t Veld

Gepland Agenda Nieuws

‘T VELD – De Ronde van ‘t Veld heeft ook dit jaar op tweede pinksterdag weer een bomvol programma met voor iedere fietser wat wils.

De organisatie van Ronde van ’t Veld is volop bezig met de voorbereidingen voor de fietstocht op 20 mei. Het wielerevenement kent verschillende categorieën. De dag wordt om 10.30 uur afgetrapt met de dikke banden race, met om 11.15 uur gevolgd De Rijdershuys Funklasse. Ook ’s middags stappen veel sporters weer op de pedalen. Zo wordt om 12.15 uur het regionaal kampioenschap bij de elite vrouwen gereden en is het om 14.00 uur tijd voor het regionale kampioenschap van de sportklasse/amateurs. Tot slot klinkt om 15.45 uur het startschot voor de plaatselijke renners.

Deelnemers van Ronde van ’t Veld kunnen zich inschrijven via de website van de KNWU. De organisatie kijkt uit naar een geweldig wielerspektakel met een vernieuwd parcours en vele toeschouwers langs de kant. Daarnaast zal de koers voor het eerst live worden uitgezonden via YouTube. Meer informatie over de verschillende afstanden en parcours is te vinden op de website van Ronde van ’t Veld.

 

Avatar foto
De bron van bovenstaand bericht is Regio Noordkop, de publieke lokale omroep voor de gemeenten Den Helder en Hollands Kroon. Regio Noordkop is mediapartner van Noordkop Centraal.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):