BlondeBIZON in Oudesluis

OUDESLUIS – In het Cultuurkerkje van Oudesluis aan de Noorderweg 15 in Oudesluis speelt het theater blondeBIZON zondag 30 januari om 20.00 uur het stuk `Hoera, mijn zus Elektra wordt 40!`.

Geïnspireerd op de oude mythes en verhalen nemen de dames van blondeBIZON gedurende ruim een uur een familieband onder de loep. Hilarisch toneel met een serieuze bijna tragische ondertoon.

In dit stuk organiseert zus Chrysothemis een surpriseparty voor haar zus Elektra, die veertig wordt. En jij mag natuurlijk niet ontbreken. Het wordt niet zomaar een feestje maar eentje met inhoud. Maar mondje dicht hè, ze weet nog van niks.

De zussen Chrysothemis en Elektra delen een turbulent verleden. Ze hebben zich lang geleden `ontworteld`en leiden ieder hun eigen leven. Soms met, soms zonder vent. Inmiddels zijn ze de veertig gepasseerd. Wat delen ze nu nog?

Met mooie live-muziek en feestelijke tragiek wordt het feest gevierd mét of zonder zus … De voorzitter van het cultuurkerkje hoopt u allen te kunnen feliciteren.

Kaarten kosten € 10,- per persoon.

Avatar foto
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):