Bloemendagen komen eraan 

BREEZAND – Anna Paulowna en omgeving staan zaterdag 16 april tot en met 20 april weer volop in bloei tijdens de Bloemendagen. De hele polder hangt dan vol met bloemencreaties. Aan de Molenvaart in Breezand nemen ze deze traditie uiterst serieus en kwamen buurtbewoners woensdag al bij elkaar voor het bloemen steken. 

Inwoners uit de regio kijken reikhalzend uit naar de 67e editie van de Bloemendagen. Door corona stond de kleurrijke traditie immers twee jaar stil. 

De buurtbewoners van de Molenvaart kozen daarom voor het thema muziek en toveren het  kippenbruggetje in hun buurt om tot een feestbrug, met muzieknoten van mozaïek en een versierde dj-tafel. 

Daarmee hoopt de groep de jury, die zaterdag langs alle creaties gaat, te overtuigen. Maar als ze er niet met de winst vandoor gaan is dat ook niet erg. “Dat we weer zo samen kunnen zijn is ook al winst”, zegt buurtbewoner Kim Wilms.

Avatar foto
Jesler Bos was in 2021 en 2022 in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen de NOS en de lokale omroepen, namens de NOS, werkzaam bij Noordkop Centraal als algemeen verslaggever.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: