Blije bewoners nieuw appartement Melchiorhof

OUDESLUIS – De nieuwe appartementen aan het Melchiorhof in Oudesluis zijn voor sommige bewoners een stukje nostalgie. De appartementen zijn gebouwd op de plek waar een van de nieuwe bewoners de 85-jarige Theo Wijnjeterp op de lagere school die daar stond les kreeg. Op de plek waar wij gaan wonen speelde ik als kind.

Wooncompagnie  leverde dinsdag 6 februari 12 appartementen op aan het Melchiorhof.  Theo en Diet Wijnjeterp waren op zoek naar een appartement in Oudesluis, waar hij al vanaf zijn achtste  jaar woont.  Dat wij ingeloot werden is fantastisch  en wij zijn dan ook heel blij om niet meer trappen te hoeven lopen wat steeds zwaarder werd.

Ook de 77-jarige Rina Beekhuizen is blij met het appartement dat uitzicht biedt op het voetbalveld waar haar vader, man en twee zoons  voetbalden.  Ook vindt zij het fijn om in het eigen dorp te kunnen  blijven wonen.

 

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):