Bingo bij Bistro Smul weer een groot succes

SCHAGEN – Een groot aantal vrijwilligers onder leiding van Monique de Jong verzorgde maandagmorgen voor het tweede jaar een bingo voor ouderen bij Bistro Smul in Schagen.

Waren het vorig jaar 90 mensen die zich hadden opgegeven, dit jaar hadden zich binnen twee dagen ruim 100 mensen opgegeven.

De bingo die van 9.00 tot 12.00 uur werd gehouden, werd bijzonder leuk aan elkaar gepraat door Eric Snaas die tijdens de pauze ook nog met broer Martin ‘Rosanna’ en ‘Pak maar mijn hand’ zong.

Gerard Tesselaar, eigenaar van Bistro Smul, zorgde voor de koffie en de locatie. Het grote aantal prijzen werd gedoneerd door de Schager winkeliers en andere sponsoren namen de drankjes en hapjes die rond gingen voor hun rekening.

De meeste mensen gingen aan het eind van een bijzonder geslaagde ochtend met een prijsje naar huis. Bij de uitgang kregen zij van tandprotheticus Pjer Slijkerman nog een potje mini Narcissen mee naar huis.

Een fotoreportage is te zien in ons foto[url|https://www.schagenfm.nl/ph-28464-3-37800/foto/bingo_voor_ouderen_bij_bistro_smul_schagen_2019.html?|album|int] en een vdeo is te zien op Schagen TV.

(Foto’s: Kitty Mertz)

Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: