Bijzonder leuke première ‘Onze Straat’

SCHAGEN – In theater Scagon De Luxe speelde toneelvereniging OZOS onder regie van Jos van Venrooij zondagmiddag een bijzonder leuke première van ‘Onze Straat’.

Het gaat over de bewoners van een gewone straat in een wijk van een stad, de Galileistraat 21. Alles wat zich in die straat afspeelt en wat doorgaans onvermeld blijft. Hoe zij opgroeien, het klein geluk, de ergernissen, het stil verdriet, hun verlangens en dromen nemen je mee in hun leven.  

De straat raakt leeg, de huizen worden opgeknapt en een makelaar leidt een klant rond. De makelaar, een gastrol, wordt in elke voorstelling door iemand anders gespeeld. Deze keer was de rol voor wethouder Puck de Nijs die er veel plezier in had en het overtuigend speelde.

Na afloop kreeg Tineke de Best tot haar grote verrassing uit handen van Henk Kok de Gouden Speld voor 50 jaar amateurtheater uitgereikt!

De data van de andere voorstellingen zijn te vinden op www.ozos.nl .

 

(Foto’s: Kitty Mertz)

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):