Bijeenkomst voor plannen Groenoord

SCHAGEN – Wie benieuwd is naar de plannen voor het nieuwe Sportcomplex Groenoord is donderdag 7 juli vanaf 19.30 uur van harte welkom op het gemeentehuis in Schagen. 

Een aantal sportverenigingen in Schagen krijgt een nieuw gezamenlijk onderkomen op Sportpark Groenoord. Voor het nieuwe complex zijn meerdere plannen gemaakt. Wethouder Puck de Nijs heeft met het college en de betrokken verenigingen  een voorkeursscenario afgestemd. Dat plan is inmiddels dusdanig concreet dat het naar buiten gebracht kan worden.  

De clubs zijn uitgenodigd voor de informatieavond, evenals de gemeenteraad en omwonenden.

In het begin van dit jaar is een haalbaarheidsonderzoek gehouden. Het resultaat van dit onderzoek komt aan bod, evenals het tot nu toe doorlopen proces en het voorkeursscenario.

Na deze informatieavond begint een intensief gezamenlijk traject om het voorkeursscenario verder uit te werken, op zowel inhoud als financiën. In de loop van 2023 willen de partijen dan zover zijn dat besluiten kunnen worden voorgelegd aan de gemeenteraad.

 

Avatar foto
Bas Burlage was tot en met augustus 2022 actief op de redactie van Noordkop Centraal.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Een toelichting op de bijeenkomst van vanavond leest u hier. […]

Reacties zijn gesloten.