Aanmelding Beursvloer geopend

Gepland Agenda Nieuws

SCHAGEN – Bedrijven en verenigingen kunnen zich vanaf donderdagmiddag aanmelden voor de zesde editie van de Beursvloer van de Schager Uitdaging ,die dit jaar plaatsvindt op donderdagavond 18 april in het Regius College aan de Hofstraat in Schagen. 

Ondernemers, bedrijven, onderwijs, gemeente, stichtingen en verenigingen uit de gemeente Schagen komen tijdens de Beursvloer samen om elkaar te ontmoeten en te netwerken, maar vooral om te handelen. Dit alles met gesloten beurs in ruil voor een leuke tegenprestatie.

Wethouder Puck de Nijs-Visser zal de Beursvloer om 19.15 uur officieel openen. De Beursvloer wordt georganiseerd in samenwerking met het Regius College Schagen. Geïnteresseerden kunnen op de avond ook een rondleiding krijgen door het nieuwe technologielokaal van het Regius College. Om 20.45 uur is de bekendmaking van het aantal gesloten matches en daarna is het tijd voor de netwerkborrel.

Meer informatie over de Beursvloer is te vinden op de website van de Schager Uitdaging. Vorig jaar vond de Beursvloer ook plaats in het Regius College aan de Hofstraat.

(Foto: Jolanda Jacobs)

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):