Beth & Flo in Ander Onderwerp

Gepland ical Google outlook Agenda

SCHAGEN – In Theater Scagon De Luxe in Markt 18 in Schagen brengen Beth & Flo zondag 24 september om 15.00 uur hun voorstelling ‘Ander Onderwerp’.

Jij hoort het toch ook? Het gefluister, gebulder, gedram van die stem in je hoofd? De stem die kleuterdeuntjes zingt op een tergend trage beat. Die genadeloos kritiek geeft, of je weg laat dromen van de werkelijkheid.

Beth & Flo horen het elke dag en ze zouden ’t het liefst negeren. Door keihard Rachmaninov te spelen of een razendsnelle etude van Chopin. Nee, liever het gesprek met die stem niet aangaan. Liever een ander onderwerp, alsjeblieft.

‘Ander Onderwerp’ is de tweede cabaretvoorstelling van Beth & Flo, is persoonlijk en doet soms een beetje pijn. Waarbij de pianomuziek van grote componisten als Liszt, Scriabin en Bach zorgt voor knetterend vuurwerk van vier handen op een vleugel en misschien, als het nodig is, voor troost.

Kaarten zijn voor € 15,- te koop via www.scagondeluxe.nl. Bezoekers tot 18 jaar betalen € 10,- voor een kaartje.


Publicatiedatum: 30 augustus 2023
Categorie: Agenda
Aantal views: 28
Avatar foto
Frank van Schagen is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal. Frank richt zich vooral op activiteiten in de Noordkop.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: