Bert Siezen in ‘Met de deur Open’

SCHAGEN – In het programma ‘Met de deur Open’ is zondag 31 juli van 10.00 – 12.00 uur Bert Siezen uit Kolhorn te gast. 

Bert was van 1973 tot 2002 docent biologie op  de RSG nu Regius College in Schagen. Bert houdt zich bezig met het inrichten van tentoonstellingen, voorheen in Museum Vreeburg en nu in het Zijper Museum in Schagerbrug, waar op dit moment een tentoonstelling is te zien van zijn verzameling leesplankjes. 

Daarnaast geeft hij cursussen origami en pop-up kaarten  maken. Ook geeft hij lezingen over fotografie en De Dubbele Moord in Schagen. Hij is een ras verzamelaar van oude familiefoto’s en -verhalen.

Presentator Kitty Mertz praat met Bert Siezen over zijn leven, werk en hobby’s. De muziek die tijdens het programma is te beluisteren is de keuze van Bert Siezen en de techniek is in handen van Hans van den Hoeven.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: