Beladen derby in vierde klasse A: Winkel-Nieuwe Niedorp

REGIO – Na het inhaalprogramma en hier en daar een verdwaalde bekerwedstrijd, gaan de regionale voetballers en –sters komend weekend weer massaal de velden op. De gebruikelijke vooruitblik.

In 4A zaterdag staat de regioderby tussen Wieringermeer-SRC op de agenda. De ploeg uit Slootdorp staat derde, SRC bungelt bij de onderste drie ploegen.
In de derde klasse zondag speelt hekkensluiter DWOW een uitwedstrijd bij het sterke VVW in Wervershoof.

De vierde klasse telt weer een aantal in het oog springende wedstrijden. Zo wordt in Winkel de immer beladen derby tussen Winkel en Nieuwe Niedorp afgewerkt. Eén winnaar staat daar al vast: de penningmeester van de thuisclub. Schagen gaat naar Aartswoud voor de ontmoeting met AGSV. Con Zelo ontvangt promovendus Wieringerwaard. Dirkshorn en Hollandia T vechten onderling om de aansluiting met koploper VIOS niet te verliezen. De ploeg uit Warmenhuizen zelf krijgt bezoek van de nummer laatst, ZDH. Op sportpark de Leeuwenkuil in ’t Zand speelt Geel Zwart tegen het verrassende Succes. SRC moet tegen Flevo op jacht naar de eerste zege van het seizoen.

In de vijfde klasse speelt Callantsoog thuis tegen Duinrand S. Kaagvogels en Petten, beide teleurstellend tot nu toe, staan in Kolhorn tegenover elkaar. Vesdo moet naar Texel voor de wedstrijd tegen De Koog. Runner up Sint Boys speelt thuis tegen Wiron en de ongeslagen koploper VZV ontvangt DESS.
VROUWEN
In de tweede klasse speelt de nummer vier, Winkel, thuis tegen de nummer 5, Kadoelen uit Amsterdam. In 3A gaat hekkensluiter Schagen, dat nog geen enkel punt heeft, naar Volendam. DWOW speelt uit bij West-Frisia in Enkhuizen.
Alle regionale sport komt zondag tussen 20. en 22.00 uur langs in aflevering 9 van het sportprogramma op Schagen FM, ‘De Slipstream Van Mart Smeets’.

Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: