Bas Zevenbergen in ‘Met de deur Open’

SCHAGEN – In het programma ‘Met de deur Open’ op Noordkop Centraal is zondag 23 oktober van 10.00 tot 12.00 uur Bas Zevenbergen te gast.

Bas Zevenbergen was geschiedenisdocent en later maatschappijleerdocent op het RSG in Schagen . In Alkmaar werkte hij als sportjournalist in de tijd dat de kabelkranten ontstonden 

Zijn vader werkte bij de marine en werd na zijn pensionering intendant in het Rijksmuseum in Amsterdam. Het gezin woonde daar in een dienstwoning. Daar is de belangstelling van Bas ontstaan voor de 17e eeuwse kunst.

Begin februari 2022 is hij gestart met The Fun Part of Art. Het doel is om via een website het  17e eeuwse genre aan schilderijen uit te leggen aan een groot publiek. Sinds enkele weken is de website www.thefunpartofart.nl online.

Presentator Kitty Mertz praat met Bas Zevenbergen over zijn leven, werk en The Fun Part of Art. De muziek die tijdens het programma is te beluisteren is de keuze van Bas Zevenbergen en de techniek is in handen van Hans van den Hoeven.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: