Badpop-fopper aangepakt

WAARLAND – De vraag naar toegangskaarten voor het Waarlandse muziekfestival Badpop is groter dan het aanbod. Daar spelen sommige slingeraars op in. Maandag liep ene Niels tegen de lamp.

Vrijdag is de 41e editie van wat de organisatie ‘het gezelligste muziekfestival van Noord-Holland’ noemt op de ligweide van Zwembad Waarland. De 4300 tickets waren in januari binnen een kwartier uitverkocht. Trouwe bezoekers visten achter het net. Oproepen voor beschikbare kaartjes gaan via social media onverminderd door.

Maandagmiddag plaatste ene Niels op verschillende Facebook-pagina’s dat hij vanwege familieomstandigheden drie kaartjes in de aanbieding had. De kaartjes moesten alleen wel opgehaald worden in Leiden. Blijkbaar is Badpop het waard om die moeite te nemen, want de oproep kreeg veel respons. 

Al snel bleek dat Niels de tickets aan meerdere mensen beloofde. Toen werd de kracht van een hechte gemeenschap duidelijk, want Waarlanders tipten elkaar over het vreemde contact. Niels werd geblokkeerd van de pagina’s en voor zover bekend heeft niemand toegehapt.

Op de gerenommeerde website www.ticketswap.nl worden momenteel nog geen Badpop-kaartjes aangeboden, al is dat volgens de organisatie de enige plek die betrouwbaar tickets doorverkoopt.

Avatar foto
Jordy is als verslaggever/redacteur actief op de redactie van Noordkop Centraal. Jordy bereiken? jordy.kuys@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):