AZ komt ook op 24 juli naar Dirkshorn

Gepland ical Google outlook Agenda Sport

DIRKSHORN – AZ komt op woensdag 24 juli voor de tweede keer in de voorbereiding op het nieuwe seizoen naar het complex van VV Dirkshorn. Ditmaal spelen de Alkmaarders om 18.30 uur een oefenwedstrijd tegen de Griekse club Aris Thessaloniki.

De eerste oefenwedstrijd van AZ in Dirkshorn is op zaterdag 6 juli. Het elftal van coach Maarten Martens neemt het dan om 15.00 uur op tegen de nummer vier van Denemarken, FC Nordsjaelland.

AZ-aanvaller Ruben van Bommel kijkt uit naar de oefenwedstrijden en hoopt dat veel AZ-supporters naar het complex van VV Dirkshorn komen. “We hebben goede herinneringen aan de wedstrijden van vorig jaar. We hopen jullie ook dit jaar weer te zien. Kom zeker kijken bij een van de oefenwedstrijden”, vertelt Van Bommel in een videoboodschap op Instagram.

Kaartjes voor de wedstrijd van 6 juli zijn verkrijgbaar via de website van AZ of aan de poort. Informatie over de kaartverkoop van de wedstrijd van 24 juli volgt op een later tijdstip.

 

 

 

 

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):