Auto op de kop in sloot in de Wieringerwaard

WIERINGERWAARD – Langs de Waardpolderhoofdweg in Wieringerwaard is vrijdag 15 september rond 21.00 uur een bestuurster met haar auto ondersteboven in de sloot beland.

Door een nog onbekende oorzaak raakte ze de macht over het stuur kwijt en belandde ze in de sloot. Ze kon op eigen kracht haar auto verlaten. De brandweer kwam ter plaatse en zij hebben gezocht voor het geval er nog mogelijk andere inzittenden waren. Zij hebben gelukkig niemand meer aangetroffen in het water. Of de bestuurster onder invloed was is niet bekend.

Een ambulance kwam ter plaatse om medische hulp te bieden aan het slachtoffer. Ze raakte gelukkig lichtgewond. De politie heeft de bestuurster meegenomen. Een berger kwam ter plaatse en heeft de auto uit de sloot gehaald. Deze kan als total loss worden beschouwd. De weg was aan één zijde afgesloten tijdens de hulpverlening en berging.

Avatar foto
Richard de Graaf is als weekendredacteur actief voor Noordkop Centraal en Regio Noordkop.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord
  1. Ibra Z.
    Ibra Z. zegt:

    nog zo gezegd neem eerst een halfje, die ketsers van Patrick Verdonk uit Heerhugowaardeloos rammen er in dat wil je niet weten, maar nee, hup, 2 tegelijk.. en zwemmen maar!

Reacties zijn gesloten.