Astrid Cattel schitterde in het Scagon

SCHAGEN – Het was al een aantal keren door Corona uitgesteld maar zondagmiddag 13 november was het eindelijk zo ver en kon theatermaakster Astrid Cattel eindelijk schitteren in Theater Scagon De Luxe in Schagen.

Voor haar bijzonder want doordat haar vader burgemeester van Sint Maarten was, ging zij naar de middelbare school in Schagen. Dat zij ooit in Theater Scagon De Luxe zou staan met een eigen voorstelling kwam zelfs niet in haar stoutste dromen voor.

De actrice die 11 jaar, de vaste stand in van Irene Moors in de TV kantine was, kwam na twee theaterseizoenen met de zoon van Toon Hermans waarin een hommage aan Toon Hermans werd gebracht met haar eigen eerste solovoorstelling.

In ’ECHT, iets is mooi als het echt is’ deelt zij met zelfspot haar eigen wereld met die van het publiek met gesproken tekst maar ook met mooie liedjes waarbij zij prachtig wordt begeleid door pianist Henri Boelen. Het loslaten en uitvliegen van haar pubers wat toch wat moeilijker was dan dat zij zich had voorgesteld.

(Foto’s: Kitty Mertz)

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):