Astrid Cattel is dochter van de burgemeester

Gepland Agenda

SCHAGEN – In het Scagon De Luxe Theater & Filmhuis in Markt 18 in Schagen speelt Astrid Cattel zondag 3 maart om 15.00 uur de cabaretvoorstelling ‘De dochter van de burgemeester’.

Als verse Sara kijkt Astrid Cattel met emotie en zelfspot terug op de eerste helft van haar leven. Met herkenning van situaties uit het dagelijks leven die ook ‘de dochter van de burrie’ meemaakt.

Op de dag dat haar vader geïnstalleerd werd zwaaide Astrid, vanuit de koets van destijds, als tienermeisje naar de voor haar op dat moment nog onbekende klasgenoten. 

Lijkt opgroeien in een warm maar nuchter Noord-Hollands gezin de redding te zijn voor een braaf meisje dat denkt dat zij een vlek op haar trui heeft als jongens naar haar kijken?

Met gesproken tekst, eigen muziek en zang verbindt Astrid Cattel haar wereld met die van het publiek. Bij het loslaten door verlies deelt Astrid haar echte emotie en puurheid. Gedurende het trachten los te laten van de dagelijkse hectiek toont zij voldoende zelfspot. 

Kaartjes zijn voor € 15,- te reserveren via www.scagondeluxe.nl


Publicatiedatum: 7 februari 2024
Categorie: Agenda
Aantal views: 131
Avatar foto
Frank van Schagen is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal. Frank richt zich vooral op activiteiten in de Noordkop.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):