Anno van de Heide in Met de deur Open

SCHAGEN – In het programma ‘Met de deur Open’ is zondag 28 augustus van 10.00 – 12.00 uur Anno van der Heide uit Tuitjenhorn te gast. 

Anno van der Heide is documentaire fotograaf en beeldend kunstenaar. Als fotografe kiest zij bewust voor documentaire fotografie en heeft ze zich gespecialiseerd in het fotograferen van mensen.

Haar voorkeur gaat uit naar straat- en reisfotografie, sociale fotografie en het vastleggen van kleine gemeenschappen en subculturen. ‘Keep on Rockin’! is een klassiek documentair fotoproject, waarin zij de nadruk legt op het fotograferen van het rock ‘n roll publiek.

De meeste foto’s voor haar boek in de maak zijn gemaakt tijdens de jaarlijkse D-Day van het Amsterdamse rock ‘n roll café Cruise Inn.

Presentator Kitty Mertz praat met Anno van der Heide over haar leven, werk en de rock ‘n roll in haar leven.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: