Annemieke en Simone in MDDO

SCHAGEN – In het programma ‘Met de deur Open’ zijn zondag 16 oktober Annemieke Eveleens en Simone Berkhout-Edcius te gast.

Annemieke en Simone zijn in 2010 het initiatief gestart om te onderzoeken of een Hospice in Schagen haalbaar zou zijn. Omdat zij al snel merkten dat zij het echt niet met z’n tweeën voor elkaar konden krijgen, hebben zij een netwerk van heel waardevolle mensen om zich heen verzameld.

Er werd een werkgroep gevormd en sinds juni 2014 is Annemieke algemeen coördinator van Stichting Hospice Schagen. In september 2014 is de Hospice gestart in het tijdelijke onderkomen in De Bron in Schagen waar zij naar volle tevredenheid hulp kan verlenen.

Ook werden plannen gemaakt voor een eigen plek en die plek werd de Johannes Vermeerstraat in Schagen. Omdat er nog aardig wat geld nodig is om het huis wat daar gebouwd gaat worden te kunnen financieren wordt op zaterdag 29 oktober een benefietavond georganiseerd in Kdanz in Schagen.

Die avond waarop onder andere Karin Bloemen, net als alle anderen, belangeloos optreedt wordt gepresenteerd door Gijs Staverman en Lonneke Deutekom.

Presentator Kitty Mertz praat met Annemieke en Simone over hun leven, hun werk (beiden al jaren in de verpleging) en uiteraard over Hospice Schagen. Met de Deur Open is zondag tussen 10.00 en 12.00 uur te beluisteren.

Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: