Anna van Acker in Met de deur Open

OUDESLUIS – In het programma ‘Met de deur Open’ is zondag 9 oktober van 10.00 tot 12.00 uur  Anna van Acker uit Oudesluis te gast. Anna is gewichtsconsulente en coach bij Praktijk van Acker.

Anna was al heel jong gek op paarden. Ze heeft een coachpraktijk gehad met behulp van paarden. Doordat zij geen paarden meer kon houden heeft zij zichzelf omgeschoold tot gewichtsconsulente.  

Zij zag zoveel vrouwen om zich heen worstelen met hun gewicht, met eten en hun zelfbeeld en herkende de worsteling maar al te goed. Zij is niet alleen een professioneel opgeleide coach en gewichtsconsulente, maar ook ervaringsdeskundige.

Presentator Kitty Mertz praat met Anna over haar leven, werk en andere bezigheden. De muziek die tijdens het programma is te beluisteren is de keuze van Anna van Acker en de techniek is in handen van Hans van den Hoeven.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):