Anita denkt graag in mogelijkheden

SCHAGEN – Anita Samplonius-Bakker uit Schagen is de gast in de negentiende aflevering van de podcastserie ‘Voor de Klas’. Anita is docent Mens en Maatschappij op het Regius College aan de Emmalaan in Schagen. 

Anita vertelt in de podcast over hoe ze lesgaf aan kinderen met een meervoudige beperking, haar akte ambulante begeleiding haalde en keer op keer aan de slag ging met speciale doelgroepen. Over elke stap in haar carrière is Anita even enthousiast: “Ik denk graag in mogelijkheden. Na verloop van tijd zie je het ‘speciale’ niet meer. Elk kind is uniek.”

In de podcast ‘Voor de Klas’ gaat Sanne de Weger elke week in gesprek met iemand uit het onderwijs. De podcast is te beluisteren via de website van Noordkop Centraal en via streamingsdiensten Spotify en Youtube Podcast.

Avatar foto
Onder 'Redactie Noordkop Centraal' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan redactie@noordkopcentraal.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0224-218218. Het bezoekadres is Piet Ottstraat 3, 1741 NW, Schagen. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord
  1. Heleen Stoelinga
    Heleen Stoelinga zegt:

    Het onderwijs is rijk met zulke gedreven leerkrachten👍! Prachtig vak dat er zo toe doet!

Reacties zijn gesloten.