Angelique Schouten in Deur Open

SCHAGEN – In het radioprogramma ‘Met de Deur Open’ op Noordkop Centraal is zondag 11 juni van 10.00 tot 12.00 uur Angelique Schouten te gast bij Jannie Mazereeuw. 

Angelique is geboren en getogen in Schagen.  Samen met haar man Glenn heeft zij twee kinderen en twee bonuskinderen. Ze heeft in de kinderopvang in Schagen gewerkt. Nadat zij haar opleiding pedagogiek afrondde, is zij gaan werken als ambulant begeleider. Dit heeft zij 13 jaar met veel plezier gedaan. 

Vier jaar geleden is zij samen met haar man het online bedrijf ‘Jut&Jul’ in koffie en chocolade gestart. Sinds januari 2023 mogen zij zich de trotse eigenaren van ijssalon Picobello noemen. 

Jannie Mazereeuw praat met Angelique over haar gezin, vrije tijd en inzet voor haar nieuwe bedrijf. De muziek die tijdens het programma is te horen is de keuze van Angelique. De techniek is in handen van Eric Bijman.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: