ALDI Schagen na verbouwing weer open

SCHAGEN – De vernieuwde ALDI aan de Langestraat in Schagen wordt na een metamorfose vrijdag 9 december om 8.00 uur feestelijk geopend door filiaalleider Johan Timmerman.

De sfeer, inrichting en het assortiment in de winkel zijn volgens Timmerman verrassend vernieuwd. De winkel in Schagen biedt hiermee de meest recente ALDI-formule. Direct bij binnenkomst liggen de versproducten zoals groente, fruit, vis en vlees. 

Ook komt de geur van versgebakken brood je tegemoet. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met een gegarandeerd aantrekkelijke prijs. 

Op de krasloten staan prijzen als een HD Smart-TV, een espressomachine of tegoedbonnen van maximaal € 250,- . Voor klanten die naast het net vissen is er, zo lang de voorraad strekt, een gratis herbruikbare ALDI-tas.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):